vineri, 12 februarie 2010

Eliza:)

Ieri, 11 februarie, a fost ziua Elizei, nepotica mea. A facut 12 ani. Este una dintre cele mai frumoase si pretioase fiinte pe care le am in jurul meu. Ii doresc sa fie motivata sa isi duca la capat toate visele si sperantele pe care le are. Este un copil talentat, face Liceul de arta.
Imi amintesc cand avea 3 ani si le desena pe powerpuff girls in niciun minut :p. Are peste 10 diplome castigate pana la 10 ani, printe care una din S.U.A. Nu am nicio poza cu picturile ei in calculator, am doar niste desene pe care le face in paint ( sunt mai vechi). O sa se supere ca le-am pus aici pentru ca este perfectionista. Dar are 12 ani...si eu sunt matusa:)





joi, 11 februarie 2010

Dumnezeu sa-l ierte!

Alexander McQueen 1969-2010 :(

marți, 9 februarie 2010

Emily Blunt


Emily Blunt chiar este frumoasa! In numarul din februarie a revistei "LA times magazine" apare Emily Blunt. Eleganta englezeasca. A jucat in "The devil wears Prada", unde juca rolul secretarei, obsedata de moda "terrorized fashionista"!
http://www.latimesmagazine.com/2010/02/video-interview-emily-blunt.html

sâmbătă, 6 februarie 2010

Surprinzător... că îmi plac, şi din ce motive

Aşa cum îmi place să înşir diverşti bărbaţi frumoşi care îmi plac, asemeni multor fete. Aşa cum aşez în diferite topuri femeile complete, cum îmi place mie să le spun( adică pe cele frumose, inteligente, stilate şi profunde) care îmi plac, femeile superbe pe care le admir sau femeile care se îmbracă atât de mişto încât nu-mi pot lua ochii de la ele; aşa am şi un „set” al unor personalităţi, sau nu, care îmi plac şi care, de fiecare dată când pomenesc ceva despre ele stârnesc numai reacţii de genul „Hai măăăi!!!”, „pe bune?!!???”, „ de ce???”
Uite aşa....
Dan Puric este genul de om care mă face să mă simt prost de fiecare dată când îl văd sau îl citesc.
Răzvan Ciobanu este prea cool, creativ, inteligent, deschis, relaxat, informat pentru a fi cu o femeie :p
Florin Condureţeanu. Nu-mi dădeam seama că îmi place, dar mereu mă opream la televizor să aud ce spune, apreciam felul în care alegea cuvintele frumoase care să pună în valoare frumuseţea românilor. Este „iubitor fără inhibiţii de geniu românesc” cum a spus şi el.
Margareta Pâslaru, pentru că îşi dedică mare parte din timp acţiunilor caritabile. A fost emoţionant să ştiu că petrcea timp cu copilaşi care suferiseră arsuri de gradul II, III şi le cânta şi se juca cu ei. Şi ce ochi!
Andrei Pleşu. Omul asta mă face fericită, îmi ajunge doar să-l privesc...este un om atât de frumos, în viziunea mea. ( doar a fost în topul intelectualilor sexy, din Academia Caţevencu).
Adela Popescu, pentru felul cum a evoluat. Iar în anul 2009 a avut cele mai frumoase ţinute. Am auzit că unele haine şi le face chiar ea. Frumos!
Cristina Spătar. Apreciez la această femeie faptul că tot timpul a ţintit sus. Poartă puţine bijuterii, dar scumpe, şi este mereu impecabilă.
Maria Marinescu a crescut cu bonă şi profesoară de franceză, a făcut scoala de artă în Londra, a fost designer ( apreciată). Are încredere în sine şi se îmbracă mişto. Este mereu relaxată şi nu spune bazaconii. Şi este preferata mea în ceea ce priveşte felul de a se îmrăca.

Dragoş Bucurenci...:x
Alice Năstase a avut curaj să intre în conflict cu Camelia Voiculescu, pentru că nu se regăsea în ceea ce îi propunea acesta în perioada în care lucra pentru ea la revista Tabu. Astăzi conduce revista Tango, o revistă scrisă profund, unde apar doar oameni de calitate.
Elena Băsescu nu-mi inspiră nimic rău, nimic ciudat.
Ion Cristoiu. Păcat că nu mai face emisiuni. Pe lângă toate motivele pe care poţi să îl apeciezi, mie îmi place discursul său firesc, şi faptul că se poartă astfel cu toată lumea. E mare lucru când eşti o personalitate asemni lui, majoritatea sunt aroganţi.
Oana Pellea a reuşit să-l emoţioneze atât de puternic pe Horia Roman Patapievici în timpul emisiunii „Înapoi la argument” încât acesta şi-a uitat şi întrebările, şi scopul întâlnirii.
Dana Budeanu este această Anna Wintour a României. Cred că atunci când o să apară Vogue România ea ar fi potrivită ca redactor şef.

Nouria Nouri şi-a educat copilaşii. E mare lucru când ai bani. Am rămas surprinsă pentru că sunt bine crescuţi, sunt seinin si frumoşi.
Beatrice Rancea are 10 ( cred!) căţeii.
Mircea Solcanu mi se pare contrastul lui Cabral, pe care îl văd comun. Lui Mircea am să îi aloc mai mult spaţiu altă dată.
Ion Iliescu mi se pare printre puţinii intelectuali din lumea politică.
Aurelian Andreescu +
(mai 1942 - 1986 )a fost unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din România. Şi mi se pare genul de bărbat despre care nu ştii ce să spui, asta îmi place la el.
Andrei Vulpescu, un jurnalist cu potenţial, dar fără şansă.
Alex Gălăţescu mi se pare exact precum Pepsi. Cu mult acid, dar care te face dependentă.
Lavinia Bârlădeanu...WOW!!!

miercuri, 3 februarie 2010

Accesorii

Accesorii pentru fetele interesate
http://mickaelle-accessoires.blogspot.com/
Sunt foarte frumoase:)

luni, 1 februarie 2010

hmmm...

În ultima perioadă am observat ceva foarte urât!
Mi se pare increibil cum îşi fac unii meseria. Am dat la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism din cu totul alte considerente; mi-a placut dintotdeauna să scriu, îmi place să citesc tot ce prind ( cărţi, ziare, reviste...afişe, pliante, broşuri:)), îmi place să ajut, să fiu activă, sa am convingeri, nu dintr-acelea limitate, să vorbesc, să am păreri etc. ( deşi, nu ştiu în ce măsură unele calităţi îţi sunt utile sau nu în alegerea unei specializări) ; mi-a plăcut evoluţia omului Floriana Jucan, ea fiind jurnalistă. Mi-am spus că este o meserie care îţi oferă perspective diferite asupra a cum îţi propui tu să trăieşti şi să îţi construieşti o carieră, care să nu te facă să abdici de la multe lucruri.
Astăzi se pune accent, în mod osetentativ, pe un discurs jurnalistic cât mai agresiv. Cei obedienţi nu au nicio şansă! Au convingeri deplasate, nu există decât oameni pro şi contra, decât cei care îi înjură pe alţii, sau cei care înjură pentru că sunt înjuraţi. Nu mi se pare normal să jigneşti, să arunci cu injurii, să desfiinţezi personalităţi, care şi-au marcat teritoriul profesional printr-o activitate impecabilă, doar pentru că nu aparţineţi de acelaşi trust. Prea multe scandaluri, prea mult circ. În viziunea mea competiţia se face altfel. Şi, culmea, eu încă îi consider, pe majoritatea dintre ei, nişte jurnalişti talentaţi, care s-au pierdut pentru un timp, s-au abătut o perioadă din traiectoria lor, pe care au început-o cu pasiunea că pot schimba mai mult decât doctrine politice, păreri încleştate în trecut şi îndoieli pentru un viitor care uneori apărea lugubru!